De InAspire College website maakt gebruik van cookies
voor het verzamelen van anonieme informatie over het gebruik van deze site.

Door op 'Accepteren' te klikken geeft u aan dat u dat weet en accepteert.

Onze Trainingen

Naast onze standaard trainingen bieden we met name trainingen op maat (of thema) aan. Passend bij u of uw organisatie. Daarnaast geloven wij in borging door het opleiden van uw medewerkers om kennis en vaardigheden in huis te houden. Het Tri2Train programma zorgt hiervoor.

Klassikaal | Individueel | Workshops | E-Learning

Standaard Trainingen

Wanneer u kiest voor één van onze standaardtrainingen dan kiest u voor een training waarmee u inhoudelijk wordt klaargestoomd om een gestandaardiseerd diploma of certificaat te behalen. Volgens een bewezen kwalitatief inhoudelijk goed programma werkt u aan uw kennis en kunde. De trainingen zijn heel specifiek gericht op het gekozen onderwerp en herkenbaar op de (arbeids)markt.

Training op Maat of Thema

Is een standaard of thematische training net niet wat u zoekt? Dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor een training op maat. Samen met u stellen we zorgvuldig een passende inhoud samen.

Bij het trainen op thema staat niet een pakket of een bepaald onderwerp centraal, maar komen allerlei aspecten gekoppeld aan een bepaald thema aan bod. Denk bijvoorbeeld aan een thema zoals De digitaal vaardige ZZP'er waarbij diverse onderdelen behandeld worden (digitaal boekhouden, bankieren, offertes maken, e-mailverkeer, nieuwsbrieven etc.) of Werken met online tools (waar gekeken wordt naar tools die interessant zijn voor uw vakgebied). Kortom: een mix van thematisch interessante onderdelen.

E-Learning

Het aanbieden van cursusmaterialen via e-learning is erg geschikt voor cursisten die in hun eigen tempo tijd en plaats onafhankelijk willen leren. E-learning kan eventueel worden gecombineerd met klassikale cursusvormen, waarbij een docent een groepstraining verzorgt en de cursisten zelf tijdens deze training individueel verder kunnen.

Train de Trainer

Een training volgen is één ding. Maar hoe zorgt u ervoor dat het geleerde blijvend een plek in de organisatie krijgt en beschikbaar komt voor bijvoorbeeld nieuwe medewerkers, uw trainers en docenten? 
Met ons Tri2Train programma leiden wij uw eigen medewerkers op zodat zij inhoudelijk en didactisch de juiste kennis en kunde door kunnen geven aan collega’s binnen uw eigen organisatie. Ook is dit programma uitermate geschikt voor trainers en docenten die zich verder willen ontwikkelen. 
Voor meer informatie kijk hier: Train de Trainer

Diverse trainingen o.a.:

Word
Excel
PowerPoint
Outlook
Photoshop
Apple
Chrome
Internet Explorer
Firefox
Joomla Websites
Windows
Security Awareness